Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vidéki társasházkezelés képes leírás - Társasházkezelés.tlap.hu
részletek »

Vidéki társasházkezelés - Társasházkezelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsashazkezeles.tlap.hu » Vidéki társasházkezelés
Keresés
Találatok száma - 12 db
 Demetrius - Debrecenben

Demetrius - Debrecenben

Cégünk vállalja debreceni új és régi építésű társasházak, lakóparkok teljes körű gazdasági, műszaki, jogi menedzselését. Igény esetén épülettakarítást, továbbá kertgondozást. Munkánk mindig a hatályos Társasházi Törvény, Alapító Okirat, illetve Szervezeti és Működési Szabályzatban foglaltak szerint, lelkiismeretesen végezzük. Célunk, hogy a Tulajdonosok ingatlanjai nem csak hogy megőrizzék, hanem növeljék értéküket.

 Táki Ingatlan és társasházkezelés - Dunaújváros

Táki Ingatlan és társasházkezelés - Dunaújváros

Társasházkezelés, közös képviselet A Táki Ingatlan és társasházkezelő tevékenységének fókusza a bérházak, panel épületek kezelése, közös képviseletének ellátása. Feladata a beruházások műszaki és üzemeltetési feladatainak ellátása, társasházi gépi könyvelés vezetése, jogi képviselet, felújítási pályázatok figyelése, stb.

5-Profi  - Pécs

5-Profi - Pécs

Nem mindegy milyen, szakértelemmel és gondos gazdálkodással végzik a társasházkezelést. A társasházkezelés összetett feladat, melynek önmagában egy személy akármilyen felkészült is nem tud megfelelni. A munka profi elvégzéséhez szükséges közgazdasági, műszaki, jogi felkészültség.

Ave-Lux

Ave-Lux

Ave-Lux elvégzi a legkülönbözőbb épületek teljes körű villanyszerelését és érintésvédelmi mérését, szabványossági vizsgálatát.Tevékenységi kör kiterjed különböző ipari-kereskedelmi létesítmények - szállodák, éttermek, iskolák stb. - valamint lakóépületek villamossági kivitelezésére.

Egri házigazda - Eger

Egri házigazda - Eger

Munkánkat bizalmi feladatnak tekintjük. Tisztában vagyunk azzal, hogy a jó és megbízható munkával csak esélyt tudunk teremteni önmagunk számára, hogy az általunk nyújtott szolgáltatásokat igénybe vegyék és versenyben maradjunk. A jövőben is a munkára, a szolgáltatásra, annak minőségére, a fejlesztésre, a fejlődésre alapozunk.

Gergácz Ingatlaniroda - Sopron

Gergácz Ingatlaniroda - Sopron

Társasházkezelés Teljeskörű ügyintézés keretében a következő közös képviselői feladatokat látjuk el: - közgyűlések összehívása, levezetése - épület fenntartásával, felújításával kapcsolatos teendők végzése - a társasház gazdasági ügyeinek intézése - a társasház biztosításának ügyintézése

Házmester társasházkezelő szoftver

Házmester társasházkezelő szoftver

A program képességei A 2004-ben életbe lépett új társasházi törvényben sok olyan újdonság szerepel, amire a jelenleg piacon lévő programok többsége nincsen felkészítve. Ezen hiányosságokat érzékelve kezdődött el a Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetségének szakmai támogatásával a Házmester fejlesztése. A Házmester alapvetően gyakorló társasházkezelők számára készül, és természetesen leköveti az új törvény elemeit is.

In-Ga Társasházkezelő Ingatlanközvetítő Kft.

In-Ga Társasházkezelő Ingatlanközvetítő Kft.

Vállalkozásunk ingatlanközvetítéssel, társasházkezeléssel,értékbecsléssel és albérletek felügyeletével foglalkozik. Vas megye területén versenyképes díjakkal, teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani megbízóink részére. Az általunk kezelt ingatlanok tulajdonosai számára igény esetén díjmentes hozzáférést biztosítunk az általunk alkalmazott online rendszerhez, melynek révén egyenlegüket folyamatosan nyomon tudják követni. A könyvelési, ügyviteli feladatokat a Társasházak nyilvántartásához és könyvvezetéséhez kialakított programmal végezzük. Könyvelésünk naprakész, nyilvántartott adataink hitelesek. A Társasház működését érintő ? azonnali beavatkozást igénylő ? hibaelhárítás feladat ellátása érdekében munkaidőn túli, hétvégi és ünnepnapi mobiltelefonos ügyeletet biztosítunk. A közös képviselet átvételekor pontos és részletes felmérést készítünk a Társasház pénzügyi és műszaki helyzetéről. Ez alatt az idő alatt dokumentáljuk a ház jelenlegi gépészeti, épületszerkezeti és gazdasági állapotát és a számvizsgálók bevonásával tervet készítünk a jövőre vonatkozóan, melynek során megvizsgáljuk a társasházi költségek csökkentésének a lehetőségeit.

Kesziné Deák Zsuzsanna - Szentendre

Kesziné Deák Zsuzsanna - Szentendre

Tevékenységem kiterjed az alábbi településekre: Szentendre, Pomáz, Budakalász, Békásmegyer Dunakeszi Könnyen elérhető vagyok és szükség esetén a helyszínen tudok lenni, fél órán belül. Rendelkezem: - A törvény által előírt OKJ tanfolyami végzettséggel. - Kapcsolatokkal megfelelő szakirányú vállalkozásokkal. - Jogi háttérrel, jogász kapcsolattal.

Hirdetés
Kuckó Kft. - Szeged

Kuckó Kft. - Szeged

Ingatlanjaik értéke folyamatosan nö, így megnövekedett a társasházkezelök, közös képviselök szakmai felelössége is. A társasházkezelés összetett feladat, melynek egy személy bármilyen felkészült is, nem tud megfelelni.A munka magas színvonalú elvégzéséhez szükséges közgazdasági, müszaki, jogi felkészültség is. Társaságunk ezen elvárásoknak kíván megfelelni, melyet szeretnénk Önnek bemutatni. Társaságunk 1994-ben alakult. Társasházak és lakásszövetkezetek, irodaházak kezelését teljes körüen végzi.

Lakáskezelő, Építőipari és Szolgáltató Kft. - Zalaegerszeg

Lakáskezelő, Építőipari és Szolgáltató Kft. - Zalaegerszeg

A Lakáskezelő, Építőipari és Szolgáltató Kft. jogelődjeivel együtt mintegy 50 éves múlttal rendelkezik. Megalakítása 1950-ben történt, mint a Zalaegerszegi Ingatlankezelő és Közvetítő Vállalat, feladata pedig az állami tulajdonú lakások kezelése volt. 1992. január 1-től pedig az IKV jogutódjaként átalakult Lakáskezelő, Építőipari és Szolgáltató Kft-vé, mint a Zalaegerszeg Megyei Jogú Város egyszemélyes Kft-je. Társaságunk ekkor közel 4200 bérlakást és 400 db nem lakás célú helyiséget kezelt.

ProHouse társasházkezelés - Sopron

ProHouse társasházkezelés - Sopron

Cégünk soproni társasházkezeléssel, közös képviseletével foglalkozik. Célunk ügyfeleink számára olyan komplex, egyedi közös képviseleti szolgáltatást nyújtani, amely megfelel a soproni társasházak speciális igényeinek, így kiküszöbölve a városi piacon tapasztalható hiányosságokat!

Tuti menü