Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társasházkezelés - takarítás képes leírás - Társasházkezelés.tlap.hu
részletek »

Társasházkezelés - takarítás - Társasházkezelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsashazkezeles.tlap.hu » Társasházkezelés - takarítás
Keresés
Találatok száma - 26 db
 Aktív takarítás

Aktív takarítás

Családi ház / lakás takarítás Az Aktív takarítóvállalat 10 éve vállal magánszemélyek számára lakástakarítást, és ez idő alatt még nem veszített el egyetlen ügyfelet sem. Minőségbiztosítási rendszerünk garantálja a színvonalas takarítást. Mi csak megbízható, leinformált, a munkáját szakszerűen, rendesen végző takarítószemélyzettel dolgozunk, és az embereink munkáját rendszeresen ellenőrizzük. Nagyon komolyan vesszük ügyfeleink igényeit, megelégedettségét, mert csak az garantálja a hosszú távú munkakapcsolatot.

 Aqua-Planing

Aqua-Planing

Az Aqua-Planing egy 1994 óta működő, 100%-ban magyar tulajdonú gazdasági társaság, mely hosszú évek tapasztalatával áll a legnevesebb hazai és nemzetközi cégek rendelkezésére. Fő tevékenységi területünk a teljes körű üzemeltetési és takarítási feladatok ellátása, amelyhez szakembereink segítségével biztosítjuk a piaci elvárásoknak megfelelő, dinamikus fejlődést, és szolgáltatásaink körének folyamatos bővítését.

Ace House

Ace House

Tudjuk, hogy Ön is szereti, ha otthona, munkahelye, környezete tiszta, egészséges és higiénikus. Amennyiben ennek fenntartására nincs ideje, vagy csak ezt az időt szeretné másra fordítani, akkor a legjobb helyen jár... Budapesten és környékén várjuk tisztelt Megrendelőinket!

Alapos takarítás

Alapos takarítás

15 éve foglalkozom takarítással. Kevés az igényes takarító vállalkozás ma Magyarországon, de kezdetben sikerült olyan cégnél elhelyezkednem, ahol sokat tanulhattam és nagy gyakorlatra tettem szert. Jómagam is a precíz, gyors és szakszerű munkavégzés híve vagyok, legfőbb erényem pedig a megbízhatóság és a pontosság.

Anzo Takarító Bt.

Anzo Takarító Bt.

Takarítócégünk társasházak (tégla és panel) napi, heti és alkalmi takarítása Budapesten, és Dunakeszi vonzáskörzetében. A társasház takarítási tevékenységünket minőségi tisztítószerekkel, valamint modern takarító eszközökkel látjuk el, a minőségi társasház takarítási munkavégzés érdekében. Tevékenységi körünkhöz tartozik a nagytakarítás, teremgarázs takarítás, ablaktisztítás. Ősszel lombseprést, amelynek a gyűjtését zöld hulladék gyűjtő zsákban végezzük el, a téli időszakban havazás esetén hó és jégmentesítést vállalunk a takarítócégünk által takarított társasházaknál, amelyet környezetbarát útszóró sóval látjuk el, a környezetvédelem fontossága érdekében.

Darázsirtás

Darázsirtás

A darazsak - akárcsak a többi rovar, rágcsáló vagy egyéb kártevő - ugyancsak megkeseríthetik az emberek életét. Nagyon fontos, hogy a darazsak irtásának elvégzését mindig bízzuk tapasztalt szakemberrel és ne kísérletezzünk saját magunk, különféle házi módszerekkel praktikákkal. Ezzel nem csak az esetleges sérüléseket kerülhetjük el, de a gyorsan és szakszerűen elvégzett munkának köszönhetően számos egyéb kellemetlensés is elkerülhető. Hívja az Irtójóirtás Kft-t és vegye igénybe szolgáltatásaikat!

Delta takarítás ragyogó tisztaság

Delta takarítás ragyogó tisztaság

Egy társasház esetében kiemelt közös érdek a ragyogó tisztaság a közös helyiségekben is, hiszen senki sem akar a patyolat tiszta lakásába egy koszos lépcsőházon át ki-be járni. Akadnak lakóközösségek ahol a lakók felváltva takarítanak és ez jól működik, de ez a ritkábbik eset. Bízza szakemberre a piszkos munkát. Takarítószolgálatunk a megegyezés szerinti időpontban rendszeresen tisztává varázsolja a lépcsőházat és a közös helyiségeket anélkül, hogy bármelyik lakó nyugalmát zavarná. Így biztosítva van a higiénia és a harmónia minimális ráfordítással. Ajánlatunkért kérjük látogasson el weboldalunkra és keressen elérhetőségeink valamelyikén.

Dugulások elhárítása akár azonnal Budapesten

Dugulások elhárítása akár azonnal Budapesten

Nem folyik le a wc, a fürdőszobában eldugult a csap, és már a boltokban kapható dugulás-feloldó gélek sem segítenek? Keresgél a sok duguláselhárító szakember között az internetes kereső találati listájában, de fogalma sincs ki lenne a legmegbízhatóbb, a legjobb duguláselhárító szakember? Hívja Magyar Endrét, a profi dugulás-elhárítót! Több éves szakmai múlt, profi felszerelés, pénztárcakímélő megoldások! Ahol dolgozunk: Budapest, Pest megye, Fejér megye egész területén, igény esetén az ország bármely pontján!

Épület Takarítás

Épület Takarítás

Takarítás, és tisztítást egyaránt vállalunk Budapesten irodaházakban, magánlakásokban és családi házakban. Ha precíz, gyors, és profi szakembereket keres takarítás helyén akkor jó helyen jár, mert cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a higiénia területén, és könnyed munkával végzünk bármilyen makacs folttal!

Hirdetés
Fulltakarítás

Fulltakarítás

Rossz tapasztalatai vannak? A takarítónő megbízhatatlan? Kárt okoz? Nem érkezik meg a megbeszélt időpontban? A fulltakarítás csapatának célja, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson az Ön otthonában. Tudjuk, hogy Önnél dolgozni nagy megtiszteltetés és óriási felelősség. Nekünk az a legfontosabb, hogy munkánkat tényleg a XXI. század elvárásai szerint teljesítsük; gyorsan, pontosan, profi háttérrel.

Ipari alpinista ablaktisztítás

Ipari alpinista ablaktisztítás

Megbízható ipari alpinistát keres, akár még ma? A szakmáját értő kreatív ipari alpinista munkájára van szüksége? Nem éri el a helyet, ahol a munkája lenne? Válasszon minket, ha gyors felmérést, és árajánlatot szeretne, ha több éves tapasztalattal, és szakértelemmel rendelkező céget keres, ha szakszerű szerelést és a kivitelezést szeretne. Szolgáltatásaink: ablaktisztítás, ereszcsatorna tisztítás, vakolat eltávolítás, szerelési munkák, hó- és jégeltávolítás, dekoráció, reklám felszerelése, valamint az alpin hostess szolgálat. Alpinistáink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, megbízhatóak, és tisztán tartják munkakörnyezetüket.

Ipari takarítógépek széles választéka

Ipari takarítógépek széles választéka

Professzionális minőségi takarítógépek a Ro-Land Plus Kft. kínálatában. Kínálatunkban megtalálható a Lennant, Sebo, Fimap, Ghibli és nem utolsó sorban Nilfisk Alto termékei. Válaszon terméket az ön területének a megfelelő felhasználására ami legyen a hagyományos, FAST, ECHO, ReadySpace Tennant által kifejezetten ipari felületekre kifejlesztett ES technológia. A takarítógépeken kívül rengetek tisztítószert (felületkezelők és bevonatok, folyékony szappan, ipari krémek és szappanok és sok más) és egyéb takarításhoz nélkülözhetetlen terméket is forgalmaznak vásárlóik számára. Telephelyük a XIV. kerületben található, jól megközelíthető helyen.

Kártevőirtás garanciával - X-Terminator

Kártevőirtás garanciával - X-Terminator

Mi az X-Terminatornal mindannyian sokéves szakmai tapasztalattal rendelkezünk az egészségügyi kártevőirtás területén, így nem okoz problémát, hogy megszabadítsuk környezetét a kellemetlenkedő kártevőktől. Nekünk tényleg fontos az Ön problémája! Legyen szó egyedi megrendelésről (pl. kis lakás kezelése) vagy nagy cégek, társasházak részére végzett komplex munkáról, a cél azonos, hogy Ön, mint megrendelőnk elégedett legyen és megszabadítsuk a környezetében megjelent kártevőktől. Ha felkeltettük érdeklődését keressen minket bizalommal! Munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk.

ÖKO Takarítás

ÖKO Takarítás

Cégünk valójában egy családi vállalkozás, amely állandó személyzettel rendelkezik, és csak kizárólag magas színvonalú takarító eszközökkel dolgozunk. Fontos, hogy cégünk nem dolgozik mással, csakis környezetbarát tisztítószerekkel, innen is jött a cégnevünk, az Öko Takarítás! Takarítási munkákat egész Pest Megye területén végzünk, vállaljuk családi nyaralók, villák, társasházak, és továbbá irodák takarítását is!

Padlástakarítás, galambmentesítés

Padlástakarítás, galambmentesítés

Hogyan szabadulhat meg a galamboktól végleg egy nap alatt? Ön is kifogyott a galambriasztó ötletekből? Gondolom már Ön is kipróbált néhány házilag készített galambriasztót, vagy máshol vásárolt hatástalan eszközt, mely csak felesleges kiadás volt. Tudjuk, hogy a galambriasztás nem könnyű feladat, de az általunk kínált madárriasztási módok mentesítik Önt a galambok okozta kellemetlenségektől, betegségektől, ürülékektől, amelyek savtartalma károsítja, illetve szétmarja a különböző felületeket. Kérjen árajánlatot online, 100% pénzvisszafizetés garanciával!

Rovarirtás, fertőtlenítés

Rovarirtás, fertőtlenítés

Cégünk Budapesten és Pest megye egész területén kiszállási díj nélkül végez rovarirtást és fertőtlenítést, elsősorban társasházi és intézményi megrendelők részére. Darázsirtás, poloskairtás, csótányirtás, hangyairtás, bolhairtás... Állunk rendelkezésére a hét minden napján. Ingyenes tanácsadást, díjmentes felmérést biztosítunk szerződéses partnereinknek. Várjuk hívását.

Rovarirtás, kártevőmentesítés

Rovarirtás, kártevőmentesítés

Cégünk a rovarirtás és kártevőirtás szakértője. Szolgáltatásunk főbb részei a rovarirtás, egérirtás, molyirtás, patkányirtás, bolhairtás, csótányirtás, poloskairtás, hangyairtás, valamint a folyamatos kártevő mentes állapot fenntartása. Az emberre és melegvérű állatra teljesen ártalmatlan, színtelen, szagtalan hatóanyagokat alkalmazunk. Tevékenységünket a legszigorúbb élelmiszer minőségbiztonsági elvárásokat támasztó HACCP rendszer követelményeinek megfelelően végezzük.

Tuti menü