Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társasházi hulladékkezelés képes leírás - Társasházkezelés.tlap.hu
részletek »

Társasházi hulladékkezelés - Társasházkezelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsashazkezeles.tlap.hu » Társasházi hulladékkezelés
Keresés
Találatok száma - 6 db
Bobico Kft - Oroszlány

Bobico Kft - Oroszlány

Cégünk 2001-ben alakult, Oroszlányban. Építőipari szolgáltatásaink: gépi és kézi földmunka, bontás, épületbontás betontörés, alapozás, árokásás, csatornázás, tereprendezés, konténeres sitt szállítás, térkövezés, parkoló építés, nehézgépszállítás, közúti teherfuvarozás. Gyors, pontos munkavégzés, reális árakon.

Hulladék hulladékkezelés

Hulladék hulladékkezelés

A tömörítési aránynak megfelelő mértékben a hulladékszállítási költségek 65-75 %-a megtakarítható. Csökken a jelenlegi szemetes edények (kukák) ürítési száma és/vagy mennyiségi darabszáma, vagy a meglévő nagyobb konténerek kisebb szabvány szemetes edényekre cserélhetők. A szemetes edények mennyiségi csökkenésével vagy kisebbre történő kiváltásával értékes területek szabadulnak fel más célokra. A hirtelen nagyobb mennyiségben keletkező hulladék a szemetes edényekbe tömörítve biztonsággal elhelyezhetők, az edények és azok környéke tisztán tartható.

Hulladéktömörítő

Hulladéktömörítő

Az általunk forgalmazott AVERMANN berendezéseket az aktuális körülmények legmesszebbmenőbb figyelembevételével tervezték Osnabrückben, majd a honosítás után a munkavédelmi vizsgálatok elvégzését követően, a magyar szabványok betartásával gyártották. Jelenleg egy öt főből álló tervezőrészleg a legmodernebb számítástechnikai eszközökkel és szoftverekkel dolgozik a gyártmányok folyamatos fejlesztésén és az egyedi igények kielégítésén. A gyártásért felelős cég a technológiai fegyelem magas és állandó szintjének megtartása érdekében, már 1998-ban megszerezte az ISO 9002, 2003-ban pedig az ISO 9001:2000 minősítést, amit folyamatosan aktualizál és tanúsíttat.

ORWAK Magyarország Kft.

ORWAK Magyarország Kft.

Svéd technológia = Minőség és Biztonság! Az ORWAK termékek főbb jellemzői, melyek a közel 40 éves gyártói tapasztalatnak és folyamatos fejlesztésnek köszönhetők. Az ORWAK bálázógépek alkalmazásával a keletkező újrahasznosítható csomagolóanyag hulladékok (pl. hullámkarton, papír, műanyag fólia, PET flakon fém és karton üdítős dobozok, pántoló szalag, fém és műanyag flakonok, kannák, textil, stb.) és egyéb termelési hulladékok hatékonyan tömöríthetők, illetve bálázhatók.

P.M.R. Kft. - hulladék újrahasznosítás

P.M.R. Kft. - hulladék újrahasznosítás

A PMR Kft. fő tevékenysége a hasznosítható hulladékok (papír, műanyag, és fém hulladékok) begyűjtése, szállítása, feldolgozása, újrahasznosítása. Egyéb szolgáltatások: nyomdai és egyéb haszonpapír előállítás, kereskedelem; papírtermék gyártás; irat megsemmisítés. Aktuális átvételi áraink megtalálhatóak a weboldalunkon. Tevékenységünket a meghatározott szakhatósági engedélyekkel felhatalmazva végezzük. A partner cégeinknek segítünk teljesíteni a hulladékgazdálkodási, környezetvédelmi jogszabályokban előírt kötelezettségeiket, hogy ezzel elkerülhessék a hulladékgazdálkodási bírságokat. Cégünk elkötelezett a környezetvédelem jogi és egyéb előírásainak., célunk a szennyezések megelőzése, környezeti teljesítményünk folyamatos javítása. Ezt bizonyítja az is, hogy az évek során sok beruházás, fejlesztés valósult meg vállalatunknál. Támogatjuk a közösségi hulladék újrahasznosítást is, például minden évben meghirdetjük az iskolai papírgyűjtést, ahol a legjobb iskolákat díjazzuk. További információért látogasson el weboldalunkra!

Rexpress hulladéktömörítő

Rexpress hulladéktömörítő

Engedjék meg, hogy bemutassunk Önöknek egy alternatívát a takarékos hulladékkezelésre. Társaságunk hulladéktömörítő berendezéseket telepít társasházakhoz és cégekhez. A berendezések segítségével egyenesen a tároló konténerbe (szabványos 240 l-es konténer) tömöríthető a háztartási hulladék. Milyen előnyökkel jár a hulladéktömörítő használata? Jelentős költségmegtakarítás: A tapasztalatok alapján a háztartási hulladék kevesebb, mint a felére összetömöríthető. Ez kevesebb hulladékszállítással jár. Helytakarékosság: A gép alapterülete megegyezik egy hulladéktároló edény alapterületével, viszont megfelezi az edények által foglalt helyet, hiszen nincs szükség, csak fele annyi edényre. Tiszta környezet, nagyobb higiénia: Rendszeres használat mellett megszűnnek a túlcsorduló kukák és a melléjük hajigált szemetes zsákok. Gyorsan megtérülő befektetés: 5-6 db megtakarított konténer esetén már kevesebb, mint egy éves megtérülési idő. Bérleti konstrukció.

Tuti menü