Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társasházi biztosítók képes leírás - Társasházkezelés.tlap.hu
részletek »

Társasházi biztosítók - Társasházkezelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsashazkezeles.tlap.hu » Társasházi biztosítók
Keresés
Találatok száma - 8 db
Aegon

Aegon

Társasház és Lakásszövetkezet Komplex Biztosítás Összevont biztosítási szolgáltatás Társasház és Lakásszövetkezet Komplex Biztosításunk lehetőséget ad mind az épületek, mind az ingóságok egyetlen szerződésben történő biztosítására, figyelembe véve a tulajdonosok egyedi érdekeit. A biztosítást minden olyan társasház, lakásszövetkezet, vagy egyéb lakóközösség, lakópark, építőipari kivitelező, gazdasági társaság megkötheti, amely a közösség tulajdonát képező, vagy az ahhoz tartozó épületek, építmények, ingóságok (vagyontárgyak) megóvásában érdekelt, és szeretné azokat biztonságban tudni.

Allianz

Allianz

Az Allianzra a felújításokban is támaszkodhat! Biztonsági programunk a lakóközösségek számára egyszerre kínál biztosítási védelmet, pénzügyi szolgáltatásokat és megtakarítási lehetőségeket. Folyamatosan nyomon követve a lakóközösségek költséghatékony működésével kapcsolatos igényeket és visszajelzéseket, az idén programunkban a felújítási munkák kerültek előtérbe.

Generali

Generali

Védő kezet nyújtunk, ha otthonát kár éri. Az elmúlt napok viharos időjárása miatt keletkezett nagyszámú károkat társaságunk igyekszik a leggyorsabban rendezni. Vagyonbiztosítási kárbejelentését itt teheti meg. Vagyont az ember többféle ok miatt gyűjthet, azért viszont biztosan nem, hogy egyik pillanatról a másikra elveszítse. Ezért aztán érdemes már meglévő tulajdonainkat bebiztosítani. A vagyontárgyak lehetnek sokfélék, az előforduló káresemények úgyszintén.

Groupama

Groupama

Társasházak és lakóközösségek biztosítása A Groupama Garancia biztosítónál minden igényre gondoltunk. Alapbiztosításunkhoz a kiegészítő biztosítások széles köre választható, hogy nálunk mindenki megtalálhatssa az otthona számára legmegfelelőbb konstrukciót.

Kontakt-Humán Biztosítási Alkusz

Kontakt-Humán Biztosítási Alkusz

A magyar biztosítási piacon jelenleg sok társaság működik. A biztosítók széles kínálatában csak a szakmát átfogóan és folyamatosan művelő szakember találja meg a megbízója számára optimális megoldást. Cégünk független biztosításközvetítői tevékenységet folytat 1995-óta. A teljes biztosítási szektor termékeit értékesítjük, de a legfőbb területeink a következők: Társasház Biztosítás, Szállítmány Biztosítás és az Egészségügyi biztosítások.

P-V Bróker Kft - Társasházak szakértője

P-V Bróker Kft - Társasházak szakértője

Semleges és független tanácsadóként feladatunk, hogy a biztosítási piac sokrétű ajánlatai közül a legmegfelelőbbet dolgozzuk ki megbízóink számára. Társaságunk közel 20 éve működik a biztosítási piacon. Célunk, hogy ügyfeleinkkel hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki, így nemcsak a szerződések megkötése és az állomány ápolását tekintjük feladatunknak, hanem a kárrendezéssel kapcsolatos ügyintézést is átvállaljuk ügyfeleinktől. Legfőképpen társasház biztosítások kötésével foglalkozunk. Jelenleg több mint 300 társasház szerződéseit kezeljük, a velünk szerződésben álló közös képviseletek nagy megelégedésére. Várjuk az Ön jelentkezését is.

Társasház Biztosítások Szakértője

Társasház Biztosítások Szakértője

Társasházak, lakóparkok, lakásszövetkezetek biztosításáról egyszerűen, érthetően. Biztosítási alkuszként fő szakirányunk a társasházi közösségek részére biztosítási megoldások kidolgozása. Majd a megkötött biztosítások kezelése és segítség nyújtás Ügyfeleinknek a társasházi károk rendezésénél. Nálunk minden információt megtalál a társasházak biztosításáról. Ajánlat készítés 9 Biztosító díjainak és feltételeinek összehasonlító elemzésével.

www.biztositasfutar.hu

www.biztositasfutar.hu

Miért pont a biztosításfutár? Mert személyes! - Mert megspórolja az időt velünk, kérésére házhoz megyünk Önhöz vagy irodájában felkeressük és mindenben segítünk! - Mert nem kell kimozdulnia, kényelmesebb nem kell idegeskednie és sorban állnia az ügyfélszolgálatokon mert ez egy személyes ügyintézés Önnek! - Mert ha velünk köt szerződést, a lehető legolcsóbb díjakkal számolhat! - Mert ha Ön közös képviselő, társasház kezelő, vagy lakástulajdonos velünk egy kézben kezelheti szerződéseit, kárait, számláit, könyvelését!

Tuti menü