Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társasházkezelés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Társasházkezelés képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: tarsashazkezeles.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 142 db
 Aktív takarítás

Aktív takarítás

Családi ház / lakás takarítás Az Aktív takarítóvállalat 10 éve vállal magánszemélyek számára lakástakarítást, és ez idő alatt még nem veszített el egyetlen ügyfelet sem. Minőségbiztosítási rendszerünk garantálja a színvonalas takarítást. Mi csak megbízható, leinformált, a munkáját szakszerűen, rendesen végző takarítószemélyzettel dolgozunk, és az embereink munkáját rendszeresen ellenőrizzük. Nagyon komolyan vesszük ügyfeleink igényeit, megelégedettségét, mert csak az garantálja a hosszú távú munkakapcsolatot.

 Aqua-Planing

Aqua-Planing

Az Aqua-Planing egy 1994 óta működő, 100%-ban magyar tulajdonú gazdasági társaság, mely hosszú évek tapasztalatával áll a legnevesebb hazai és nemzetközi cégek rendelkezésére. Fő tevékenységi területünk a teljes körű üzemeltetési és takarítási feladatok ellátása, amelyhez szakembereink segítségével biztosítjuk a piaci elvárásoknak megfelelő, dinamikus fejlődést, és szolgáltatásaink körének folyamatos bővítését.

 Demetrius - Debrecenben

Demetrius - Debrecenben

Cégünk vállalja debreceni új és régi építésű társasházak, lakóparkok teljes körű gazdasági, műszaki, jogi menedzselését. Igény esetén épülettakarítást, továbbá kertgondozást. Munkánk mindig a hatályos Társasházi Törvény, Alapító Okirat, illetve Szervezeti és Működési Szabályzatban foglaltak szerint, lelkiismeretesen végezzük. Célunk, hogy a Tulajdonosok ingatlanjai nem csak hogy megőrizzék, hanem növeljék értéküket.

 Faraone társasházkezelés

Faraone társasházkezelés

A Faraone 2003-ban alakult, és a kezdetekben ingatlan bérbeadással foglalkozott, amelyet ma is folytat. Jelenleg a cég fő profilja az ingatlan üzemeltetés, társasház kezelés- üzemeltetés. Cégünket üzemeltetéssel foglalkozó mérnökök és társasház kezelők alapították, magyar befektetői háttérrel. Cégünk minden évben nyereséges, nem voltak és nincsenek köztartozásai.

 Ingatlanjegyzék Kft.

Ingatlanjegyzék Kft.

Társasházkezelés és közös képviselet kedvező feltételekkel Budapesten! Társasházkezelés és könyvelés egy helyen! Társasházak kezelését és közös képviseleti feladatok ellátását vállaljuk kedvező feltételekkel Budapest, Vecsés, Üllő és Gyál településeken.

 Táki Ingatlan és társasházkezelés - Dunaújváros

Táki Ingatlan és társasházkezelés - Dunaújváros

Társasházkezelés, közös képviselet A Táki Ingatlan és társasházkezelő tevékenységének fókusza a bérházak, panel épületek kezelése, közös képviseletének ellátása. Feladata a beruházások műszaki és üzemeltetési feladatainak ellátása, társasházi gépi könyvelés vezetése, jogi képviselet, felújítási pályázatok figyelése, stb.

 Zöld & Zöld Ingatlankezelő

Zöld & Zöld Ingatlankezelő

Társasházkezelés A Zöld &Zöld Ingatlankezelő Kft. 1997-ben alakult, jelenlegi törzstőkéje 4.5 MFt. Cégünk fő tevékenysége társasházak, lakóparkok és lakásszövetkezetek teljes körű közös képviseleti, és üzemeltetési feladatainak ellátása. Cégünk teljes körű szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik (10.000.000,- Ft, Generali-Providencia Biztosító Zrt.), tagja a Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetségének, valamint a Budapesti Kereskedelmi, és Iparkamarának.

5-Profi  - Pécs

5-Profi - Pécs

Nem mindegy milyen, szakértelemmel és gondos gazdálkodással végzik a társasházkezelést. A társasházkezelés összetett feladat, melynek önmagában egy személy akármilyen felkészült is nem tud megfelelni. A munka profi elvégzéséhez szükséges közgazdasági, műszaki, jogi felkészültség.

A-D Light

A-D Light

Megalakulásunk óta folyamatosan tevékenykedünk a villanyszerelés, villamos kivitelezés területén. Villanyszerelési munkáink során a kisebb feladatoktól a bonyolultakig minden erősáramú feladatot megoldottunk. További tevékenységünk munkavédelmi felülvizsgálatok készítése. Külső cégek megbízásából szaktanácsadói feladatok ellátása.

Hirdetés
Ablak felújítása szigetelése -Tospurtól

Ablak felújítása szigetelése -Tospurtól

Cégünk már 15 éve minőségi és 5 év garanciát kínál a hőtakarékossági megoldásokra a megrendelőknek. Jelenleg környező országok piacán is gyűjtjük az elégedett megrendelőket. Fő profilunk a nyílászárók utólagos hőszigetelés csere nélkül. Így meg kímélheti magát a bontás kényelmetlenségétől. Régi SOFA fajta ablak típusok hőszigetelését is könnyen probléma nélkül cseréljük. Hőszigetelt üveg beépítésével javítunk illetve megszüntetjük a kellemetlen párásodást és akár 60%-al is csökkentheti hőveszteséget.

Ablakmentő Kft

Ablakmentő Kft

Cégünk tetőtéri és homlokzati ablakok beépítésével, javításával, cseréjével, karbantartásával, és az ablakokhoz kapcsolódó megfelelő víz-, hő-, és hangszigetelés kialakításával foglalkozik. Az elmúlt évek során nagyon sok tetőtéri és homlokzati ablakot, ajtót építettek be. Közülük jónéhány okozhat kisebb-nagyobb problémát a lakástulajdonosoknak. Ez lehet beázás, az üveg párásodása, huzatos ablak, az ablak körüli penészedés, nehéz záródás stb. Szeretnénk segíteni Önöknek ezeket a problémákat a lehető legegyszerűbb, leggyorsabb módon megoldani.

Ace House

Ace House

Tudjuk, hogy Ön is szereti, ha otthona, munkahelye, környezete tiszta, egészséges és higiénikus. Amennyiben ennek fenntartására nincs ideje, vagy csak ezt az időt szeretné másra fordítani, akkor a legjobb helyen jár... Budapesten és környékén várjuk tisztelt Megrendelőinket!

Aegon

Aegon

Társasház és Lakásszövetkezet Komplex Biztosítás Összevont biztosítási szolgáltatás Társasház és Lakásszövetkezet Komplex Biztosításunk lehetőséget ad mind az épületek, mind az ingóságok egyetlen szerződésben történő biztosítására, figyelembe véve a tulajdonosok egyedi érdekeit. A biztosítást minden olyan társasház, lakásszövetkezet, vagy egyéb lakóközösség, lakópark, építőipari kivitelező, gazdasági társaság megkötheti, amely a közösség tulajdonát képező, vagy az ahhoz tartozó épületek, építmények, ingóságok (vagyontárgyak) megóvásában érdekelt, és szeretné azokat biztonságban tudni.

Alak

Alak

A havi díjban vállalt feladatok: havi banki kivonatok könyvelése - havi számlák könyvelése havi napló kiadása havonta a közös költség tartozók listájának elkészítése havonta az utalandó adók, járulékok megállapítása - ha van évi kétszeri egyéni elszámolás kiadása évi kétszeri elszámolás kiadása (havi összesített)

Alapos takarítás

Alapos takarítás

15 éve foglalkozom takarítással. Kevés az igényes takarító vállalkozás ma Magyarországon, de kezdetben sikerült olyan cégnél elhelyezkednem, ahol sokat tanulhattam és nagy gyakorlatra tettem szert. Jómagam is a precíz, gyors és szakszerű munkavégzés híve vagyok, legfőbb erényem pedig a megbízhatóság és a pontosság.

Allianz

Allianz

Az Allianzra a felújításokban is támaszkodhat! Biztonsági programunk a lakóközösségek számára egyszerre kínál biztosítási védelmet, pénzügyi szolgáltatásokat és megtakarítási lehetőségeket. Folyamatosan nyomon követve a lakóközösségek költséghatékony működésével kapcsolatos igényeket és visszajelzéseket, az idén programunkban a felújítási munkák kerültek előtérbe.

Anzo Takarító Bt.

Anzo Takarító Bt.

Takarítócégünk társasházak (tégla és panel) napi, heti és alkalmi takarítása Budapesten, és Dunakeszi vonzáskörzetében. A társasház takarítási tevékenységünket minőségi tisztítószerekkel, valamint modern takarító eszközökkel látjuk el, a minőségi társasház takarítási munkavégzés érdekében. Tevékenységi körünkhöz tartozik a nagytakarítás, teremgarázs takarítás, ablaktisztítás. Ősszel lombseprést, amelynek a gyűjtését zöld hulladék gyűjtő zsákban végezzük el, a téli időszakban havazás esetén hó és jégmentesítést vállalunk a takarítócégünk által takarított társasházaknál, amelyet környezetbarát útszóró sóval látjuk el, a környezetvédelem fontossága érdekében.

Tuti menü