Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hőszigetelés képes leírás - Társasházkezelés.tlap.hu
részletek »

Hőszigetelés - Társasházkezelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsashazkezeles.tlap.hu » Hőszigetelés
Keresés
Találatok száma - 12 db
Ablak felújítása szigetelése -Tospurtól

Ablak felújítása szigetelése -Tospurtól

Cégünk már 15 éve minőségi és 5 év garanciát kínál a hőtakarékossági megoldásokra a megrendelőknek. Jelenleg környező országok piacán is gyűjtjük az elégedett megrendelőket. Fő profilunk a nyílászárók utólagos hőszigetelés csere nélkül. Így meg kímélheti magát a bontás kényelmetlenségétől. Régi SOFA fajta ablak típusok hőszigetelését is könnyen probléma nélkül cseréljük. Hőszigetelt üveg beépítésével javítunk illetve megszüntetjük a kellemetlen párásodást és akár 60%-al is csökkentheti hőveszteséget.

Ablakmentő Kft

Ablakmentő Kft

Cégünk tetőtéri és homlokzati ablakok beépítésével, javításával, cseréjével, karbantartásával, és az ablakokhoz kapcsolódó megfelelő víz-, hő-, és hangszigetelés kialakításával foglalkozik. Az elmúlt évek során nagyon sok tetőtéri és homlokzati ablakot, ajtót építettek be. Közülük jónéhány okozhat kisebb-nagyobb problémát a lakástulajdonosoknak. Ez lehet beázás, az üveg párásodása, huzatos ablak, az ablak körüli penészedés, nehéz záródás stb. Szeretnénk segíteni Önöknek ezeket a problémákat a lehető legegyszerűbb, leggyorsabb módon megoldani.

Energiatakarékos radiátor panel

Energiatakarékos radiátor panel

Az energiatakarékos radiátor panel alapjában véve egy hő tükör, amelynek alkalmazása minimális beruházást igényel, és már az első fűtési szezonban megtérül. Jelenleg ár/érték arányban a leghatásosabb fűtési energiacsökkentési lehetőség, mind a lakosság, mint vállalati, ipari, intézményi környezetben. A Heatkeeper hatékonyságáról több nemzetközi tanúsító szervezet tanulmányain kívül, tanúskodik a több mint 10 millió eladott termék világszerte, olyan referenciákkal mint a New Yorki Empire State Building, a brit parlament, vagy neves angol egyetemek is.

Hőszigetelés - információk társasházaknak is

Hőszigetelés - információk társasházaknak is

Hőszigetelés portálunk egyértelmű információval szolgál minden érdeklődő számára a hőszigetelésről, a hőszigeteléshez felhasznált anyagokról és a hőszigetelés kapcsán felmerülő problémák megoldásáról. Oldalunkon alapos áttekintést nyújtunk az alábbi szigetelési eljárásokról és azok alkalmazási területeiről: 1./ Homlokzatszigetelés tárgykörben bemutatjuk többek között az időjárási hatásoknak ellenálló termékeket. 2./ Belső hőszigetelésen belül tájékozódhat a penészmentesítő és a vízhatlan anyagokról. 3./ Faépületek szigetelése 4./ Tetőszigetelés. Továbbá bemutatjuk a speciális hő visszaverő képességgel rendelkező hőszigetelő termékeket. Hőszigetelés oldalunkon részletes információt talál teljes körűen a hőszigetelő anyagokról. Nézze meg hőszigetelő portálunkat, hogy ne érhesse meglepetés sem az utólagos, sem a homlokzati szigetelés kapcsán. A hőszigetelő anyagok teljes körű felhasználásáról tájékozódhat, sőt ezekkel az anyagokkal jelentős energia megtakarítást érhet el. Hőszigetelés oldalunkon található információkkal felkészülten indulhat vásárolni.

Hőszigetelés - társasházak hőszigetelése

Hőszigetelés - társasházak hőszigetelése

Hőszigetelés társasházak esetén. Széles körű tájékoztatást nyújtunk oldalunk látogatóinak egyes hőszigetelési anyagok típusairól, továbbá különböző hőszigetelési technikákról, melyekkel energiát takaríthat meg akár családi akár társasház esetén. Betekintést nyerhet a homlokzatszigetelés, valamint a beltéri, - tető és faépületek szigetelésének szakszerű kivitelezésébe. Belső hőszigetelés során előtérbe kerülnek speciális hő visszaverő hőszigetelő, penészmentesítő és vízhatlan anyagok. Homlokzati szigeteléseknél alkalmazhat olyan hőszigetelő termékeket is, melyek az időjárási viszontagságoknak is ellenáll. Portálunkon bemutatjuk a hőszigetelő anyagok széles skáláját. Felkeltettük érdeklődését? Tájékozódjon oldalunkon széles körű szolgáltatásainkról. Társasáhzak hőszigetelése - tudjon meg róla többet.

Hőszigetelés net

Hőszigetelés net

A megszokott komfortérzet fenntartása érdekében elengedhetetlen szempont, hogy évszaktól, időjárástól függetlenül, otthonának belső terei a megfelelő hőmérsékletet és hőérzetet nyújtsák az Ön számára. A szükséges hőszigetelő rendszer hiányában, télen a zord hideg és a fagy, míg nyáron a véget nem érő napsütés, és a versenyszerűen megdőlő hőmérsékleti rekordok jelentik a legnagyobb kihívást.

Hőszigetelés, pinceszigetelés

Hőszigetelés, pinceszigetelés

Építkezik vagy netán felújítaná lakását, házát? Megtalálni a megfelelő építőanyagokat kulcsfontosságú. A Schomburg építőanyag rendszerek minden igényt kielégítenek, legyen szó terasz, pince szigeteléséről,falszigeletésről vagy éppen medenceszigetelésről. Schomburg építőanyag rendszerek: épületszigetelés, vízszigetelés, hidegburkolási anyagok, műgyanta padló és egyéb építőanyagok.

Hőszigetelő anyagok

Hőszigetelő anyagok

Hőszigetelő anyagok beépítésével takarékoskodjon a társasház fűtésszámláján! Üveggyapot, kőzetgyapot és polisztirol hőszigetelő rendszer termékeink rengeteg pénzt takarítanak meg a lakóközösségnek. Nálunk minden szigetelőanyagot egy helyen megtalál. Homlokzati hőszigetelő rendszerek és hangszigetelő anyagok széles választéka várja. Hívja felkészült szakembereinket, és teljes körű szaktanácsadással segítenek kiválasztani az Önnek legjobb szigetelőanyag megoldást. A szigetelő anyagok egyedi árairól és szállítási feltételeiről érdeklődjön munkatársainknál.

Lindab, Lexan polikarbonát

Lindab, Lexan polikarbonát

Cégünk, a Nagy Kft már több évtizedes tapasztalattal rendelkezik csarnokok építése, bádogos munkák és lemezmegmunkálás terén. Csarnoképítés terén készek vagyunk bármilyen egyedi igény és ötlet megvalósítására, de Lindab acélszerkezetű csarnokok gyors felhúzását, igényes kivitelezését is vállalja cégünk. Forduljon hozzánk, ha lemezek élhajlítására, szendvicspanelek szerelésére van szüksége, vagy nézzen szét webáruházunkban önfúró csavarért, polikarbonát anyagokért. Nagy Kft. ? Minőségi megoldások!

Hirdetés
Sziga-Tech Bt.

Sziga-Tech Bt.

Jó minőségű termékek, a legjobb áron, egyenesen az Ön otthonába! A Sziga-Tech Bt. 2002-ben alakult családi vállalkozásként 2 fővel. A kezdetben csak rögzítéstechnikai termékeket foglalkozó cég a pertnerkör folyamatos bővülésével párhuzamosan bővítette termékportfolióját. Többek között ennek is köszönhető, hogy 2004 őszén megnyitottuk - 800 m2-es fedett - Kis-és Nagyker telephelyünket Szekszárd iparterületén, majd 2009-ben megnyílt budapesti telephelyünk is. December óta pedig az országban egyedülálló bemutatótermünk várja ügyfeleinket!

Szigeteljen Webáruház

Szigeteljen Webáruház

Miért a Graytherm? A Graytherm homlokzati hőszigetelő rendszer gyártója, forgalmazója, a 100%-os magyar tulajdonban lévő Bayra System Kft. 2001-ben alakult. A 2004-ben bevezetett, védjegy oltalom alá vont Graymix termékek, többek között kiváló ár-érték arányuknak köszönhetően, a bevezetés óta egyre nagyobb ismertségre tesznek szert mind a kereskedők, mind a kivitelezők és magánfelhasználók folyamatosan bővülő körében.

Társasház szigetelés - Minden lehetséges!

Társasház szigetelés - Minden lehetséges!

A B.É.M. Építőipari Kft. 1999-ben alakult. Vállalkozásunk azért lehet ilyen régóta sikeres, mert meg fizethető áron, garantált minőségben építünk, kivitelezünk, a családi házaktól a több lakásos társasházakon át, Panel épületeket és irodaházakat is. Az elmúlt évek kivitelezései bizonyítják munkatársaink megbízható munkáját, illetve a folyamatosan velünk dolgoztató megrendelőink újabb és újabb megrendelései. Szigeteléseinkre 10 év rendszer garanciát adunk. Kérésére ingyenes árajánlatot adunk az elvégzendő munkákról.

Tuti menü