Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapesti társasházkezelés képes leírás - Társasházkezelés.tlap.hu
részletek »

Budapesti társasházkezelés - Társasházkezelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsashazkezeles.tlap.hu » Budapesti társasházkezelés
Keresés
Találatok száma - 49 db
 Faraone társasházkezelés

Faraone társasházkezelés

A Faraone 2003-ban alakult, és a kezdetekben ingatlan bérbeadással foglalkozott, amelyet ma is folytat. Jelenleg a cég fő profilja az ingatlan üzemeltetés, társasház kezelés- üzemeltetés. Cégünket üzemeltetéssel foglalkozó mérnökök és társasház kezelők alapították, magyar befektetői háttérrel. Cégünk minden évben nyereséges, nem voltak és nincsenek köztartozásai.

 Ingatlanjegyzék Kft.

Ingatlanjegyzék Kft.

Társasházkezelés és közös képviselet kedvező feltételekkel Budapesten! Társasházkezelés és könyvelés egy helyen! Társasházak kezelését és közös képviseleti feladatok ellátását vállaljuk kedvező feltételekkel Budapest, Vecsés, Üllő és Gyál településeken.

 Zöld & Zöld Ingatlankezelő

Zöld & Zöld Ingatlankezelő

Társasházkezelés A Zöld &Zöld Ingatlankezelő Kft. 1997-ben alakult, jelenlegi törzstőkéje 4.5 MFt. Cégünk fő tevékenysége társasházak, lakóparkok és lakásszövetkezetek teljes körű közös képviseleti, és üzemeltetési feladatainak ellátása. Cégünk teljes körű szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik (10.000.000,- Ft, Generali-Providencia Biztosító Zrt.), tagja a Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetségének, valamint a Budapesti Kereskedelmi, és Iparkamarának.

Artex-Artois Bt

Artex-Artois Bt

Az Artex-Artois Bt. 10 éves társasházkezelői tapasztalatának köszönhetően akár korábban épült, akár új építésü házak nap mint nap felmerülő problémáira biztonsággal, a legrövidebb időn belül megtalálja a megoldást.

Balaházak

Balaházak

A honlap célja: Megfeleljen a XXI. században elvárt követelménynek: az ember elektronikus úton tudja intézni ingatlantulajdonainak ügyeit. Ezért fejlesztettük a honlapot lényegre törően egyszerűen kezelhetővé, mely felöleli tulajdonosok számára az ingatlankezelés szükséges teljes témakörét, azonnali naprakész információt szolgáltatva számukra. Lehetővé teszi a tulajdonosok elkülönített egyéni egyenlegének megtekintését Hibabejelentést az SZMSZ, Határozatok, Formanyomtatványok megtekintését, illetve letöltését A Számvizsgáló Bizottságok tagjai számára lehetővé teszi a könyvelés teljes naprakész áttekintését, ezzel a Társasház mindenkori gazdasági felügyeletét Az általam nyújtott szolgáltatások bemutatása A látogatók számára a Társasház Demo-val lehetőséget biztosítunk a működés megismerésére és kipróbálására: a belépés Felhasználó név: XY, Jelszó: 10, Demo -val lehetséges, így megtapasztalhatják, hogy milyen lenne, ha megbíznának a Társasházuk kezelésével.

Bet & Rob Társasházkezelés és Közös képviselet

Bet & Rob Társasházkezelés és Közös képviselet

Amennyiben éppen új közös képviselőt keres, akkor Bet &Rob Társasházkezelés és Közös képviselet jöhet számításba. Társasházkezelésünk fő tevékenysége társasházak teljes körű közös képviselete, és üzemeltetési feladatainak ellátása. Minden általunk képviselet társasház külön egységként működik, így annak nyilvántartását, könyvelését, számlázási feladatait számítógépes háttérrel végzi cégünk a társasházkezelési feladatokat.

City-premier

City-premier

Premier Ház jogelődje, a Gestor társasház-kezelési és ingatlanüzemeltetési tevékenységet 1993 óta végzik. A cég jelenleg közel 80 lakóépület (a belvárosi bérházaktól a több-száz lakásos új építésű lakóparkokig) közös képviseleti, ill. műszaki üzemeltetési feladatairól gondoskodik a fővárosban. A Premier Ház Ingatlankezelő Kft és jogelődje az elmúlt tíz évben stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodást folytatott.

Dankó Tásasházkezelés

Dankó Tásasházkezelés

Általános ügyvitel a társasházi törvény rendelkezéseinek megfelelően: - Műszaki felügyelet, épület karbantartás, felújítás - Rendezett, gondozott lakókörnyezet kialakítása - Naprakész könyvelés (Meglévő vagy új könyvelő cég által) - Tulajdonosi nyilvántartás vezetése, Emberközpontú ügyfélkezelés - Jogi ügyintézés, tartozás behajtás - Pályázatfigyelés,pályázatok elkészíttetése - Alapító Okiratban,az Sz.M.Sz.-ben és a Házirendben leírt közös képviselői feladatok ellátása, illetve amire a közgyűlés felhatalmazást ad - Vitás helyzetek tisztázása (peres ügyekben is) - Közösségi kapcsolatok elősegítése

Ferhouse Bt

Ferhouse Bt

Társaságunk Ferhouse Bt. néven alakult, 15 éve, 1995.-ben kezdte meg tevékenységét, és azóta kizárólag budapesti társasházak közös képviseleti tevékenységével foglalkozik, így mind műszaki, mind pénzügyi, mind jogi területen komoly szakmai háttérrel és referenciával rendelkezünk. Cégünk tulajdonosai magyar állampolgárok, társaságunk az APEH weboldalán ellenőrizhetően köztartozásmentes vállalkozás.

Hirdetés
Ferox

Ferox

A Ferox Bt. 1990-ben alakult. Alapvetően két fő tevékenységi körrel foglalkozik cégünk. Egyrészt lakossági elektronikai szolgáltatás, másrészt társasházi közös képviselet ellátása. Mindkét tevékenységünket a cég tevékenységének indulása óta gyakoroljuk.

Fortuna Bt.

Fortuna Bt.

A Fortuna Bt. 2000 óta foglalkozik könyveléssel, oktatással, oktatásszervezéssel. 2005-től a cég részben módosította a profilját, a könyvelés maradt, az oktatás helyét a társasházkezelés vette át. A vállalkozás vezetője, a könyvelési vonal felelőse Blaskovics Tiborné, aki Pénzügyi és Számviteli Főiskolát végzett, mérlegképes könyvelő és adótanácsadó, több évtizedes gyakorlattal rendelkezik. Ő végzi a cégek, vállalkozások, házak teljes körű könyvelését. A vállalkozás másik tulajdonosa, Blaskovics Tibor, az ő feladata a társasházkezelési munka koordinálása és irányítása. Jelenleg 45 vállalkozásnak végezzük a teljes körű könyvelését, valamint számos társasház, majd 150 albetétjének intézzük ügyeit. Kérésre küldjük a referenciáinkat. Vállalkozásunk rendelkezik minden szükséges munkaengedéllyel, könyvelői jogosítvánnyal, illetve társasházkezelőként és mérlegképes könyvelőként is regisztrálva vagyunk. Irodánk Óbudán, a Flórián tér közelében, a Solymár utcában található. Mindennapi munkánkat jól képzett szakemberek segítik, akikkel régóta dolgozunk együtt.

Guardian Társasházkezelő Kft

Guardian Társasházkezelő Kft

Az ingatlanok szakszerű üzemeltetése, közös képviselete nagy odafigyelést és szaktudást igényel,legyen szó irodaházról, társasházról vagy több száz albetétet magában foglaló lakóparkról. Az ingatlankezelés, a közös képviselet és a társasházkezelés olyan összetett és felelősségteljes tevékenység, amely több éves tapasztalattal emberek nélkül nem működhet zökkenőmentesen. Nálunk egy kézben futnak össze a közös képviseleti, pénzügyi, jogi, műszaki, társasházkezelési és egyéb problémák, szakképzett társasházkezelőnél. Minden ami társasház kezeléshez szükséges, közösképviselet ingatlanüzemeltetés, társasházkezelés, takarítás, közösképviselő, társasházkezelő.

Házfórum lakásszövetkezeti portál

Házfórum lakásszövetkezeti portál

Társasházi hírek, érdekességek, pályázatok és tanácsadás egy helyen: a Házfórum portálon. A Házfórum az OTP Bank társasházi és lakásszövetkezeti portálja, ahol társasház értékesítő szakértőink állnak az Ön rendelkezésére. A weboldal rengeteg hasznos információt tartalmaz a pályázati lehetőségekkel, a társasházaknak és lakásszövetkezeteknek szóló hitelekkel, megtakarítási lehetőségekkel kapcsolatban. Szolgáltatásainkról részletesebben informálódhat a honlapon található elérhetőségeink valamelyikén, e-mailben, telefonon, vagy akár személyesen, a bankfiókjainkban, ahol ügyintézőink is készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Házképviselet - Társasházkezelés Budapest egész területén.

Házképviselet - Társasházkezelés Budapest egész területén.

Cégünk 2001 decemberében alakult, megalakulásunk óta foglalkozunk ingatlanok , és társasházak kezelés ével. Társasházi közös képviselet i tevékenységünk során teljes körű pénzügyi, jogi, műszaki hátteret biztosítunk az általunk kezelt társasházak részére. A könyvelési feladatokat nagy tapasztalattal rendelkező könyvelőcég végzi , napra készséget garantálják a tulajdonosok számára, amiért természetesen cégünk is kezeskedik.

Hrtl Ingatlankezelő Bt.

Hrtl Ingatlankezelő Bt.

Cégünk teljes körű felelősség biztosítással rendelkezik 10 millió Ft értékhatárig. Mindegyik közös képviseleti feladatokat ellátó munkatársunk rendelkezik a hatályos törvény által előírt képesítéssel. Amennyiben már ügyelünk, akkor regisztráljon, és két munkanapon belül e-mailben kapott jelszóval és felhasználónévvel be tud lépni a Társasház belső felületére, ahol sok hasznos információt olvashat. Cégünk túlnyomórészt új építésű nagyobb Társasházak, lakóparkok kezelésével foglalkozik.

InHouse Társasházkezelő Zrt

InHouse Társasházkezelő Zrt

Az Afm Kft - az InHouse Kft. jogelődje - a Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség (Hfms) alapító tagja, 2003 májusában kezdte meg működését. Az Afm Kft. megalapításának célja az volt, hogy felsőfokon végzett, ingatlankezelői szakvizsgával rendelkező szakemberekből álló csapattal elvégezze a már felépített és a majdan felépítendő épületek társasházkezelői feladatait az Al Holding Ingatlanfejlesztő Zrt. leányvállalataként.

Jusztus Könyvelő és Társasházkezelő Kft.

Jusztus Könyvelő és Társasházkezelő Kft.

JUSZTUS Könyvelő és Társasházkezelő Kft. A JUSZTUS Könyvelő és Társasházkezelő Kft. cégvezetője immáron 16 éve egy számviteli szolgáltatást végző cég vezetője és saját társasházuk közös képviselője is egyben. A 2013. évtől a lakók egybehangzó szavazata alapján a társasházunk közös képviseletét látom el, így ennek hatására született meg a döntés, mely szerint a jövőben a JUSZTUS Könyvelő és Társasházkezelő Korlátolt Felelősségű Társaság ügyvezetőjeként több társasház közös képviseletét is szeretném ellátni. Törekvésem, hogy a társasházak kezelését a mindenkor hatályos Társasházi Törvény, valamint az Alapító Okirat és az SZMSZ betartásával minden tulajdonos érdekeit képviselve végezzem.

Tuti menü